30 Haziran 2013 Pazar

Komik Bir Aşk Hikayesi

Bu yazımızda sizinle Türkiye yapımı bir filmin analizini paylaşacağız.2011 yapımı film 5 Temmuz 2013 tarihinde beyaz perdeye merhaba diyecek.

Selahattin Taşdöğen , Arzu Yanardağ , Seda Aktuğlu , Orhan Aydın , Tuna Arman gibi tecrübeli isimlerin yer aldığı filmin yönetmeni ise Cüneyt Yosulçay.

Romantik komedi filmlerinde gerçekten de iyi yapımlar üreten ülkemiz öyle görünüyor ki bu film ile başarılarına bir tuğla daha koyacak.

Kör olan bir adamın içine kapanık hayatını renklendirme çabalarıyla başlıyor film.Atilla ismindeki bu adam artık bakımı tek başına görememekte ve kendisine bir bakıcı ayarlamak istemektedir.Kendisine bakıcılık yapmak için aday olan bayanlara kör değil de kötürüm biriymiş gibi davranarak kendi çapında bir oyun oynamak istemiştir.Bu oyun sayesinde aday olanlardan hiçbiri Atilla'nın bakıcılığını üstlenememiş bunun sonucunda Atilla tekrardan eski yalnızlığına dönmüştür.Tam bu sırada karşısına çıkacak olan çok güzel bir bayan vardır.Adı Leyla.

Leyla'nın hayatına girmesiyle hayata dönecek olan Atilla'nın hikayesini izlemeniz gerekiyor.Konusu itibariyle güzel bir film gibi duruyor.Umuyoruz ki gösterime girdiğinde de aynı düşüncelere sahip olalım.

Şimdiden iyi seyirler diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder